Termékek Menü
0

Lakossági klímák

Cascade klíma
Cascade klíma
A Cascade légkondicionáló készülékeket a Gree Electric Appliances Inc., a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata állítja elő. A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.
Gree klíma
Gree klíma
A Gree klímagyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.
LG klíma
LG klíma
Az LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company teljeskörű épületgépészeti és energetikai megoldásokat nyújtó vállalat, mely atermékek széles választékát kínálja a lakossági légkondicionálóktól a komplex épületgépészeti megoldásokig a világ minden táján. A technológiában betöltött vezető szerepére és a környezetvédelem iránti elkötelezettségére alapozva, az LG AE a rendelkezésére álló legfejlettebb, energiahatékony termékeket tervezi és állítja elő. Innovatív technológiái, a kutatásba és fejlesztésbe fektetett jelentős beruházásai és hatékony marketing stratégiája révén, az LG AE egy teljeskörű megoldásokat nyújtó céggé nőtte ki magát.
Midea klíma
Midea klíma
Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán, Magyarországon pedig a 3 legismertebb klímamárka egyike. A Midea alapelve az, hogy folyamatosan törekszik értéket teremteni, oly módon, hogy reagál a piaci igényekre, költséghatékonyan szervezi a tevékenységeit és folyamatosan szem előtt tartja a vásárlói elégedettséget. Ez a vezérelv segít a Midea-nak, abban, hogy világszerte átfogó termékportfóliót tudjon vásárlói rendelkezésére bocsátani, oly módon, hogy a disztribúciót fejlett hulladékkezelési eljárással támogatja meg, így képes egyszerre megfelelni a gazdaságossági és a természetvédelmi alapelveknek.